Termeni si Conditii

Folosirea site-ului dandy-pro-electro.ro, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor .

Sunteti de acord si acceptati ca, fara nici o notificare prealabila, putem sterge sau adauga orice informatie pe site sau intrerupe orice activitate fara o notificare prealabila.

Inregistrare

Pentru a utiliza site-ul, aveti obligatia si sunteti de acord a furniza informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dvs. In situatia in care constatam nerespectarea acestei obligatii, ne rezervam dreptul de a va bloca accesul pe timp nelimitat fara notificare prealabila!

Prin inregistrarea pe site va fi necesar sa va alegeti un nume de utilizator (adresa de e-mail) si o parola. Sunteti direct responsabil(a) de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfasurata sub numele dvs. de utilizator fiind integral in responsabilitatea dvs.
Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizata sub numele dvs. de utilizator.

 

Prelucrarea datelor cu caracter personal
Datele personale vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. Ne obligam si ne luam responsabilitatea de a le prelucra si verifica doar in interesul accesari dandy-pro-electro.ro, fara a vinde baza de date sau a o transmite altor terte persoane pentru orice alta utilizare decat cea sus mentionata!

Publicitate si legaturi cu alte situri
Sunteti de acord cu urmatoarele : operatorii, administratorii si/sau proprietarii site-ului nu sunt sub nici o forma responsabili pentru relatiile sau consecintele acestora rezultand din: achizitii, oferte speciale, promotii, promovari, sau oricare alt tip de relatie / legatura / tranzactie / colaborare / etc. care pot aparea intre dvs. si oricare dintre cei care isi fac promovare directa sau indirecta prin intermediul nostru. Operatorii, administratorii si/sau proprietarii acestuia nu pot fi facuti nici material nici sub alta forma, direct sau indirect, responsabili pentru cele mai sus mentionate.

Copyright
Elemente ce constituie site-ul dandy-pro-electro.ro, cum ar fi scripturi elemente de grafica , baza de date , programe, baze de date apartin Dandy Proelectro SRL . Orice utilizare fara instiintarea sau acordul in prealabil a Dandy Proelectro SRL se pedepseste conform legii in vigoare !

Preturi , Reduceri si Oferte
Proprietarul dandy-pro-electro.ro isi asuma pretul si orice decizie de schimbare a acestora , inclusiv adaugare de oferte si reduceri de pret. Orice modificare a acestora este transmisa prin intermediul site ului .

 

Produse , Stocuri si Livrare!

Disponibilitatea produselor pe stoc este confirmata clientilor telefonic sau pe e-mail!

Livrarea se face abia dupa confirmarea clientului! Daca dupa doua tentative de a contacta clientul nu avem confirmarea comenzii , administratorul dandy-pro-electro.ro isi rezerva dreptul de a anula comanda!

Imaginile produselor sunt prezentate cu titlu informativ si pot exista unele diferente intre poza si produsul aflat pe stoc! La solicitarea clientului putem oferi poze aditionale si extra informatii cu privire la produs/produse!

Politica de Retur
Dandy-pro-electro.ro depune toate eforturile pentru a fi cat se poate de precis. Cu toate acestea, dandy-pro-electro.ro nu garanteaza ca descrierile produselor sau a altor tipuri de materiale care au legatura cu acestea sunt precise, complete, curente sau fara erori. Daca un produs oferit de dandy-pro-electro.ro este diferit fata de descrierea aferenta acestuia de pe Site, il puteti returna respectand prevederile Politicii de returnare a produselor a Site-ului si in conformitate cu legislatia romana in vigoare.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului, in conformitate cu dispozitiile Ordonantei nr.130/2000.

In cazul in care intelegeti sa valorificati acest drept aveti urmatoarele obligatii:
– de a returna produsul cumparat, in ambalajul original, nedeteriorat, pe cheltuiala dvs.
– de a returna produsul cumparat in stare de functionare, nedeteriorat, in starea in care v-a fost livrat.

Consumatorul nu poate returna urmatoarele produse achizitionate, cu exceptia cazurilor in care partile au convenit altfel:
– certificate de garantie extinsa;

Conflicte
Orice tentativa de abuz sau frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre companie si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil vor fi aplicate prevederile legale conform legilor in vigoare si vor fi solutionate de instantele judecatoresti!

Nu garantam ca site-ul se muleaza perfect pe dorintele dumneavoastra sau ca nu vor putea aparea erori. dandy-pro-electro.ro poate fi intrerupt de administrator oricand fara a avea obligativitatea de a informa in vreun fel anume.

Nu ne asuma nici o dauna sau paguba rezultata din folosirea site-ului dandy-pro-electro.ro. In conditile in care termenii si conditiile sus mentionate sunt respectate ne facem responsabili pentru o corecta functionare si colaborare intre site si client in ceea ce priveste comunicare , detalii si stocuri produse si livrare!

 

Cu speranta in care lucrurile sunt clare si cu certitudinea ca nu exista conditii ascunse consumatorilor si clientilor, va rugam ca pentru orice nelamurire sa nu ezitati a ne contacta prin orice mijloc posibil si descris in sectiunea de „Contact”

Datele Firmei

Nume Firma:  DANDY PROELECTRO SRL

CUI: RO27616712

Nr. Reg. Com.: J40/10219/2010

Tel/Fax: 021 352 3244

Email: office@dandy-pro-electro.ro

Adresa exacta a punctului de lucru: Sos. Bucuresti-Urziceni nr. 16, Pavilion P, Stand 22, Afumati, Judet Ilfov.